Пропускане към основното съдържание

Как да го опишеш

Здравей, Дневник!
Който не може да седи пред камера, пише блог като мен!!!
Отново е неделя и аз отново сядам да напиша малко, да поцапам страничка. Да натоваря сървърите с неинтересното си съдържание и относно моята личност. Е нали блога е за това лична трибуна за изразяване или даване на мнение!
Така седмицата отмина, близките ми са зле и се чудя след като имам малко време на този свят за какво се ограничавам с това или онова. Ми ще си живуркам до колкото мога. Да и се изстрелях да правя това което харесвам, да карам колело и да снимам.... Е от снимането
Изкарах много малко снимки пък и не са кой знае колко добри... а от карането.... две спукани гуми като не само вътрешни, а и външните се разцепиха в коренището през което преминах дали е добре. Вътрешни гуми 8 дупки на задната и 5 на предната по една голяма... Външни гуми над 12 трънчета на предната и ~20 на задната и с по една голяма пробоина.. Другия път ще ми трябва нещо по-яко. Походих пеша и се радвах на хубавото време.
Нищо запомнящо се. Няма печалба от тотото, няма продажба на колата, нито на шосейката, нито на каквото и да било друго. Тоест няма цилкокрос велосипед, няма и ендуро, ама поне имам какво да ям и интернет! Е'ати успокоението нали!
Нещата не са розови, всички викат криза и няма пари, а си купуват нови коли и се строят вили и къщи,ходи се на екскурзии! Е какво да се прави кризата е само за бедните, защото средна класа в България няма и политическия елит и МВФ няма да допусне да има, за да може да се вземат всички ресурси на скапаната ни държавица и да я изтрият от картата!
Гот нали, роби векове на други народи, сега отново такива в собствената си държава на финансови институций и монополи!!! Е това е живота или си потребител или си извън закона. Знаете ли, че второто май е доста модерно... ако не вярвате питайте политиците ни... те са и над него!!!!
До писане, Дневник!!!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Влог пореден и сметката

Casio G shock GA B2100

Едно пътуване Изток Запад планинско