Кой съм аз?


Аз съм оня IGetov! Половината от личост... Неоткрил половинката си, е някой ден!

Занимавам се с:
 А са де: (HHO, фотоволтаици, микро и широковълнови източници и приемници, ниско и високоволтови източници и консуматори, велосипеди,мотори и коли, видео и фотообработка).
Професионално се занимавам: с политика хахахха  (По принцип с диагностика и ремонт на автомобили и други превозни средства на електрическа,физическа и химическа енергия, нямам но събирам нужния инструмент!)
Самообразван съм в свободен софтуер(GNU/Linux,UNIX,BSD),web(HTML,XML,PHP)малко (C i C++), компютърни мрежи, малко прозорци, малко мак, но не се занимавам професионално с това нямам нужните документи за квалификация…
не съм най-добрия в нещо както и нямам докторски степени по нищо! Средно IQ ми е 117 точки тоест не съм гений а прост човек! Леле колко съм прост!
Обичам да карам всичко на колела от две нагоре, да снимам всяко красиво нещо което видя на видео и в кадър когато си нося камерата или фотоапарата. Пиша на родния си език и ще продължавам независимо от коя операционна система или от къде може и на английски да пиша ама рядко все още мисля на Български!!
Знам два чужди езика, но без практика знанията закърняват!
Мразя и имам фобия от бездомни кучета, ако имам пистолет бих стрелял в 99% при случай на нападение!
Също така мразя и домашни любимци каквито и да е отглеждани в апартаменти и съм твърдо против отглеждането им в апартамент!

 Обичам честните и достоини хора държащи на думата си.

На който не му харесва Сайта ми да не го чете!

Мненията написани в него и изказани пред камерата, колкото и неграмотно и диалектно (част от правопѝсните грешки са допуснати нарочно другите са изпуснати при редакцията), са си лично мой и не ги налагам на никой.

А за повече контакти моля ползвайте разклонители!

Няма коментари:

Публикуване на коментар